Efficiënter communiceren? Leer dan converseren!

Conversatie is overal in een organisatie. Op elk contactpunt praten medewerkers met burgers en klanten. Op sociale media reageren mensen op je berichten en stellen ze je vragen. Ze gaan in gesprek. Niet enkel met jouw organisatie maar ook met elkaar; over jouw producten en over jouw merk.

Een converserende organisatie gebruikt die gesprekken als communicatiekanaal. Auteur Steven Van Belleghem werkte het conversatiemodel uit voor bedrijven. Kortom deed de vertaalslag naar social profit en overheid. Met het boek ‘De Converserende Overheid’ tonen ze dat ook daar conversatie een belangrijke meerwaarde biedt en je dichter bij je doelgroepen brengt.

Marc van Daele neemt je mee in de conversatiewereld met zijn 5 C’s, een wereld vol conversatiekansen voor organisaties die de omslag willen maken naar een eigentijdse communicatiewerking waarbij iedereen communiceert.

  • Maandag 14 juni
  • 10:00 tot 11:30

Marc Van Daele

Marc van Daele is communiatieadviseur en trainer bij theCONVERSATION. Hij adviseert organisaties en bedrijven bij hun communicatiestrategie en bij crisiscommunicatie. Hij heeft meer dan 30 jaar professionele communicatie-ervaring, zowel in de privé-sector als bij de overheid. Hij is co-auteur van het Kortom-boek ‘De Converserende Overheid’.