Het ABC van SEO

SEO is belangrijker dan ooit! SEO of Search engine optimization verwijst naar zoekmachineoptimalisatie, waarmee we met een aantal ingrepen ervoor zorgen dat je website zichtbaarder wordt bij relevante zoekwoorden in Google.  In de workshop ‘Het ABC van SEO’ leren we je de basistechnieken, zodat je er meteen zelf mee aan de slag kan.

We starten met het toelichten van wat SEO precies is. Daarna laten we je kennis maken met termen als ‘zoekwoorden’, ‘focus keyword’ en ‘metadata’. Vervolgens focussen we op de correcte opbouw van een URL en besteden we aandacht aan de leesbaarheid van een tekst en hoe je specifiek kan schrijven voor SEO. Ook lichten we kort het belang van Google My Business en het goed instellen van de social shares toe.

  • Vrijdag 10 juni
  • 14:00 tot 15:30
Foto: Ward Bernaerts

Ward Bernaerts

Ward werkt sinds 2020 als Digital Advertising Expert bij So Buzzy. In deze functie staat hij de klanten van A tot Z bij voor advertentiecampagnes op verschillende sociale mediakanalen.

Zijn expertise gaat echter breder dan enkel online advertising. Als een echt ‘manusje-van-alles’ geeft hij graag workshops over verschillende onderwerpen. Van TikTok voor bedrijven tot Conversation Management, Ward leert je er alles over.